Ποιοτικό στοίχημα για το Σ/Κ (week4)

11 01 2008

 paragka_big.jpg

Τέταρτη τζαι ομολογουμένως πιο δύσκολη εβδομάδα για το δικο μας στοίχημα.Παρά τα κατα τεκμήριον αμφίρροπα μάτς,θα τολμήσουμε να δώσουμε μια τετράδα που η απόδοση της είναι πάνω από 30 ΕΥΡΩ για κάθε 1!!!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (1) :Η ομάδα της Κρήτης έχει εξαιρετικό υλικό τζαι θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας.Με την αλλαγή διοίκησης τζαι την δυναμική είσοδου του Κρητίκαρου Παπουτσάκη ο άσος εν στάνταρ.Δεν περνά απ`επαέ ο Ηρακλής λέν οι του Εργοτέλη!

ΟΜΟΝΟΙΑ(1): Ναι,εν ερασιτεχνική.Ναι,εν ανάξια εμπιστοσύνης.Αλλά μετά την φυγή του Σεραφείμ πρέπει να κάμει την αντεπίθεση της.Πρώτο θύμα η Αλκή…

(Χ) ΛΑΡΙΣΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χ): Το ιδανικό παιχνίδι για να κάτσει Χ.Ομάδες που θα αλληλοεξουδετερωθούν στο γήπεδο με πιό πιθανό σκόρ το 1-1.

(Χ) ΑΕΛ – ΑΕΚ (Χ):Προέρχονται τζαι οι δύο από σημαντικές νίκες.Είναι αήττητες εδώ τζαι κάποιες αγωνιστικές…Νομίζω ότι καμιά δεν θέλει να θυσιάσει το αήττητο της τζαι ότι θα βολευτούν με κλασσικό «Χ»ηνάρι.


Ενέργειες

Information

5 Σχόλια

11 01 2008
Elias

άσσος καθαρός η ΑΕΛΑΚΑ 😀

11 01 2008
KING

re mike 3eris oti ena tous piao pale…
akouste ton megalo pouki ti protinei…pou to proigoumeno savatokiriako epiasen tous 400 evroulakia kai exase akoma 300 gia tin poutana tin derby irte 2-2 me omada 2is katigorias…..

PANATHINAIKOS X
APOLLON LIMASSOL 2
PEGIA 1
MAN UTD WIN

12 01 2008
zolos

mien o apollwnas re king..eidika fetos eppeses mesa stis provlepseis sou 😛 (gia ton apollwna)
‘en tha perna mougia pou tin amyna re malaka’ dilwseis king! lol 😛

12 01 2008
paragka

@Elias:Green or Yellow 😛 ? Που`ναι ο Στάμ οεο; 😛

@King:Πιάνω το πάνω μου πάντως 😛

@zolos: Mprrrr 😛

18 01 2008
Ποιοτικό στοίχημα για το Σ/Κ (week5) « Η παράγκα του κυρ Μάικ

[…] προηγούμενη βδομάδα εχάσαμεν για την ΑΕΛ,που έφαεν δύο τέρματα μούχτι μετά […]

Σχολιάστε